UA | Hero | VI24 | News | Vadym Volodymyrovych

Історія - 19-04-2021

Разом до успіху

Сохацький Вадим Володимирович – засновник та керівник компанії Когорта. Займається вирощуванням салатів близько 20 років.

Сохацький Вадим Володимирович – засновник та керівник компанії Когорта. Займається вирощуванням салатів близько 20 років. Є одним з найбільших та постійних партнерів компанії Рійк Цваан на протязі всієї історії роботи компанії в Україні. Займається вирощуванням всіх типів салатів (айсберг,ромен, листові, маслянисті, дуболисті та ін.) що представлені компанією Рійк Цваан на українському ринку. Компанія Когорта як і Рійк Цваан знаходиться в постійному пошуку нових ідей та тенденцій у сфері вирощування салатів.

Салат всьому голова

У нас на полі представлено 5 видів салатів від Рійк Цваан, говорить фермер, найпопулярніші гібриди – Лагунас, Платінас, Діамантінас, Максимус, Левістро. Ми звертаємо особливу увагу  на підбір і комбінування сортів салату. Вони мають чітко відповідати сезону (ранні, літні, пізні), щоб врожай не загинув через кліматичні умови, не вражався хворобами і шкідниками, а широкий асортимент салатів компанії Рійк Цваан допомагає вирішувати більшість цих завдань.

Разом з Рійк Цваан ми намагаємось популяризувати культуру споживання салатів в Україні. У соціальній мережі Love my salad ми ділимось рецептами страв зі свіжого салату, а наші партнери у роздрібних мережах постійно розширюють асортимент новими сортами салатів селекції Рійк Цваан, що приваблює споживачів і заохочує їх куштувати нове. Тенденція споживання свіжих салатів в Україні дуже позитивна в останні роки, а  тому ми маємо багато планів на майбутнє у вирощуванні нових сортів, направлених на «Готових до споживання» страв для роздрібних мереж. 

Головна мета Вадима Володимировача – бути присутнім на ринку завжди, навіть в найтяжчі кризові часи, це дозволяє бути лідером в цій сфері а постійна присутність наших салатів на полицях супермаркетів   привчає покупця до регулярності споживання і збільшення популярності культури салату в Україні.